SAYANGKAN ISTERI, INI PERKARA YANG PERLU CIK SUAMI BUAT

Isteri merupakan bidadari di hati para suami. Take note tau para suami awesome di luar sana. Ketika isteri hamil ni lah mereka sangat-sangat memerlukan perhatian, kasih-sayang dan dorongan anda.

Mahukan si isteri sentiasa ceria sepanjang hamil? Ini antara perkara yang perlu cik suami lakukan jika sayangkan bidadari ini!

1) JAGA EMOSI & JANGAN BERGADUH DENGANNYA


Ketika mengandung, isteri lebih mudah mengalami tekanan perasaan melampau dan sering berasa muram hinggakan perkara remeh pun boleh menyebabkan emosi terganggu dengan mudah.

Sebagai suami, peluklah tubuh isteri anda kerana pelukan anda mampu untuk menenangkan jiwa mereka yang tidak stabil. Biarkan isteri dapat rasakan kasih- sayang melalui pelukan anda.

2) JANGAN MEROKOK DALAM RUMAH & BERHAMPIRANNYA


Merokok bukan sahaja membahayakan nyawa anda, malah turut membahayakan iseri dan kandungan.

Isteri anda amat memerlukan persekitaran yang selamat dan kondusif. Jadi, jika anda sayangkan isteri anda, adalah lebih baik jika anda hentikan terus tabiat merokok ini!

3) BUAT KEJUTAN & BAGI HADIAH SEBAGAI TANDA PENGHARGAAN


Suami penyayang, isteri pasti bahagia. Berilah kejutan buat isteri dengan memberikan hadiah sebagai tanda penghargaan buat bidadari yang telah mengandungkan zuriat anda. Pasti berbunga-bunga hati si isteri.

Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Latest articles

  KENAPA PERLU BUKA BUKU PINK?

  Salah satu perkara utama apabila anda mengetahui bahawa anda hamil adalah untuk membuka buku pink. Bila waktu sesuai buka buku pink ibu mengandung? Bagi ibu-ibu yang baru pertama kali bakal [...]
  Read more

  7 Pantang Larang Ketika Berpantang

  Waktu berpantang adalah waktu yang sukar untuk ibu yang baru sudah bersalin.Kenapa waktu berpantang dianggap waktu sukar ? Hal ini adalah kerana waktu berpantang adalah waktu dimana ibu-ibu hamil perlu [...]
  Read more
  Let's get Social ! Follow us on Social Media :
  Need Help ?
  Phone : +609-667 1410
  Operation Hour :
  Sun - Thu : 9:00am - 5:30pm
  Fri : 9:00am - 11:00am
  Disclaimer
  Product effectiveness depends on individual suitability.
  Each result may different for every individual.
  Copyright 2023 © Mamariam Sdn Bhd 201601043013(1213955-V). All rights reserved.
  RM0.00 0
  Cart

  No products in the cart.

  Continue Shopping