Tentang Kami.

MAMARIAM SDN BHD (1213955-v) ditubuhkan pada 31 disember 2016. Pada mulanya syarikat ni diberi nama MAMA MARIAM SDN BHD , selaras pembaharuan semasa, pada awal Mac 2017 nama syarikat di transformasikan kepada MAMARIAM SDN BHD. Tempoh syarikat beroperasi mencecah 5 tahun.

Kisahnya

Mamariam merupakan syarikat perniagaan yang memasarkan produk-produk ibu hamil yang berkualiti dan dipercayai serta selamat. Kami memastikan ibu hamil sentiasa kekal bertenaga dan ceria dengan memberi konsultasi sepanjang tempoh kehamilan.

Mamariam mengeluarkan jus ibu hamil jus yang berasaskan bahan-bahan sunnah untuk membantu menyelesaikan masalah ibu hamil sekaligus membantu pasangan yang inginkan zuriat setelah lama berusaha dengan keizinan Allah. Bahan-bahan utama yang digunakan dalam jus mamariam ni ialah kurma ajwa, delima turkey, roselle, badam, habbatussauda, madu dan minyak kelapa dara.

Mamariam diberikan nama berdasarkan kisah ibu Nabi Isa a.s. Harapan Mamariam Sdn Bhd adalah kisah ibu Mariam ini menjadi iktibar dan semoga ibu hamil diluar sana gigih dan kuat seperti ibu Mariam.

Pencapaian

Dari tahun ke tahun, Mamariam berjaya menempah nama di mata ramai orang dan menjadi tarikan kepada ibu hamil sehingga Jus Mamariam menjadi pilihan no 1 ibu hamil di Malaysia. Setelah 3 tahun beroperasi, founder Mamariam Tuan Faez Mat Rudin telah dinobatkan sebagai “100 Top Young CEO 2019”. Penganugerahan ni menjadi titik pengukur untuk Mamariam terus komited bagi mencapai tahap yang lagi cemerlang. Sehubungan itu, pada Disember 2019 sekali lagi founder Mamariam dianugerahkan sebagai “The Most Commited CEO”. Pada tahun 2021, kejayaan terbaru yang dicapai ialah “The CEO Achievement Award 2020” yang mana Mamariam diumumkan sebagai “The Best In Team Sales Development”.

Pada tahun 2019, Mamariam berpeluang untuk bekerjasama dengan Salam Specialist Hospital bagi melaksanakan program khas untuk ibu hamil bertempat di Salam Specialist Hospital di Kuala Terengganu. Melalui pendekatan ini, sedikit sebanyak dapat mendedahkan mamariam sebagai suplemen tambahan untuk ibu hamil. Pada tahun 2020, Mamariam berjaya mengadakan satu program “team building” dengan jemputan Tuan Azzam Sabtu iaitu Masterclass Trainer & Learning Facilitator Principal, Neurolinguistic Academy (NLA) Certified Train. Program ini bertempat di Kemaman Sand Resort dan semua staff mamariam terlibat.

Harapan Mamariam adalah untuk meluaskan lagi pasaran Jus Mamariam sehingga ke Asia Tenggara dan berimpian untuk membantu lebih ramai ibu hamil supaya kekal bertenaga dari awal kandungan sehingga berpantang. Mamariam juga berharap dapat membuka lebih banyak cawangan di serata dunia dengan penghasilan produk yang berkualiti tinggi.

Lokasi

Kuala Berang
Lot 6603,Tingkat Atas ,Jalan Batu 24,Jalan Sekayu, 21700 Kuala Berang , Terengganu
Dataran Austin
PT35374-1 & PT35375-1, Dataran Austin, Jln Gong Badak Kg Wakaf Tembesu 21300 Kuala Terengganu, Terengganu

Lokasi

Let's get Social ! Follow us on Social Media :
Need Help ?
Phone : +609-667 1410
Operation Hour :
Sun - Thu : 9:00am - 5:30pm
Fri : 9:00am - 11:00am
Disclaimer
Product effectiveness depends on individual suitability.
Each result may different for every individual.
Copyright 2023 © Mamariam Sdn Bhd 201601043013(1213955-V). All rights reserved.
RM0.00 0
Cart

No products in the cart.

Continue Shopping